top of page

Feestweekend 50 jaar Chiro St.-Rita

348360856_269024122161604_5795399762952706599_n.png

Beste leden, ouders, oud-leiding en chiro-sympathisanten, ...

Chiro St.-Rita wordt 50 jaar!!! Dat zouden we graag met jullie allemaal willen vieren.
Daarom nodigen we jullie met trots uit op ons fantastisch feestweekend, waar we samen kunnen terugblikken op de voorbije 50 jaar.

VRIJDAG:
Er staat een receptie op de planning aangeboden door Stad Damme. Deze receptie is een goed begin om ons 50 jaar bestaan te vieren! :)) Kom zeker eens af voor een drankje, hapje, goed gezelschap en een kampvuur! 

ZATERDAG:
Om 14u gaan we van start met kinderanimatie waar doorlopend de hele dag ook een bar zal zijn.
Om 16u beginnen we met een toffe kinderdisco voor jong en oud onder het motto: mini fuif maxi pret! 
Om 17u30 gaan we dan over naar foodtrucks by chiro St.-Rita. Al altijd al eens afgevraagd hoe goed de leiding kan koken? Kom dan zeker eens langs om je buikje vol te eten! 
Om 22u begint onze tropical party! Een openluchtfuif die onvergetelijk zal worden! Man en vrouw, groot en klein iedereen is welkom om te dansen tot de zon op komt!! Geen mini fuif maar wel maxi pret! 

ZONDAG:
Na een legendarische nacht verwachten we jullie terug om 14u om je kubb talenten boven te halen en mee te doen met ons kubbtoernooi! Doe je best, want er valt een leuke prijs te winnen!!

 


Dan om 18u zullen we het weekend afsluiten met een lekkere BBQ met aansluitend een bar! Een weekend om nooit te vergeten dus!

 

 

Wij staan alvast te popelen om jullie te ontvangen en er een onvergetelijk weekend van te maken!

Tot dan!

bottom of page