Elke jaar gaan wij met onze Chiro op kamp! We trekken er met alle afdelingen op uit voor 10 dagen. De speelclubs en Ribbels komen achter na 4 dagen! 

Kamp

Wanneer?

Het kamp gaat door van 11 tot 21 juli 2021 voor de Kwiks, Tippers en Tiptiens.

Voor de Ribbels en Speelclubs gaat het kamp door van 15 tot 21 juli 2021.

Verde informatie volgt nog.

Terugblik naar vorig jaar

Op 10 juli vertrokken de kwiks, tippers en tiptiens met de trein naar Dinant. Na een lange treinrit kwamen we aan. Na een wandeling kwamen we aan bij het kamphuis waar we ons installeerden. We waren op wereldreis vertrokken samen met Priester Richard. Elke dag bezochten we een ander land. Tot we uiteindelijk het geluk vonden. 

De Kwiks, Tippers en Tiptiens waren vroeg uit de veren om een fikse wandeling te maken tijdens de zonsopgang. Het zou België niet zijn als het niet aan het regenen was, iedereen was zeker wakker!

Op 13 juli kwamen de Speelclubs aan en kon de pret echt beginnen. Twee dagen later kwamen de Ribbels ook langs en waren we compleet. Ondertussen gingen de Tippers en Tiptiens op tweedaagse en de Kwiks gingen zwemmen in de Lesse. De Ribbels en Speelclubs koelden een beetje af door de waterspelletjes. 

Na 10 fantastische dagen keerden we allemaal terug naar huis en sloten we een super kamp af! 

De koks zorgden ervoor dat we zeker geen eten tekort hadden op kamp!

Inschrijven kamp 2021

Met de onderstaande link kan je je (voorlopig) inschrijven voor kamp 2021! Als je nog niet helemaal zeker bent of je mee wilt, kan je deze link nog steeds invullen. Zo krijgen we een zicht op wie er al dan niet mee gaat! 

Hopelijk tot dan!