top of page

Buitenlands kamp

Als Chiro gaan wij om de vijf jaar op kamp naar het buitenland. 

Dit doen we met hulp van de organisatie JEKA. 

Vorig buitenlands kamp: 2018 TIROL

Volgende buitenlands kamp: 2023 HONGARIJE

HONGARIJE 2023

In de zomer van 2023 gaan de oudste groepen (tippers en tiptiens) op buitenlands kamp naar Hongarije. Het kamp gaat door van 13/07 tot 24/07. 

Wilt u meer info over het buitenlands kamp lees dan zeker ook onderstaande brief!

Tot in Hongarije! 

Brief in onderstaand PDF document

JEKA

JEKA is een non-profit organisatie die duurzame reizen voor groepen jongeren/kinderen organiseert. Ze staan gekend om groepen op maat te begeleiden en zo het beste format van de reis te kunnen garanderen.

Als vzw opgericht in 1960, is de vereniging er altijd van overtuigd geweest dat een groep mensen, en zelfs onze gehele maatschappij, zichzelf kan behelpen in alles, voor zover de juiste facilitators beschikbaar zijn.

Als vereniging heeft JEKA altijd het humane aspect als één van haar kernwaarden verdedigd. Zowel vrijwilligers als medewerkers doen er alles aan om onze klanten in staat te stellen op reis te gaan en onvergetelijke ervaringen te creëren voor elke deelnemer. Om dit doel te garanderen wordt alles wat JEKA onderneemt afgetoetst aan de volgende 6 pijlers: betrouwbaarheid, duurzaamheid, toegankelijkheid, familiaal, engagement, fris/jeugdig.​

Wil je nog wat meer info over JEKA, bekijk dan zeker eens de website (https://www.jeka.be/nl/home)

bottom of page